محل تبلیغات شما

استفاده از ژئوتکستایل در بسیاری از کاربردهای مهندسی و روسازی راه یک روش موثر در اصلاح خاک به شمار می آید. اضافه شدن رس یا سیلت به ماسه در درصدهای مختلف می­ تواند بطور اساسی رفتار ماتریس ماسه و رس را تغییر دهد. هدف اصلی، بررسی آزمایشگاهی تاثیر نحوه کاربرد ژئوتکستایل در میزان توانایی باربری خاکهای مخلوط رسی و شنی منطقه ی باراندوز جهت کاربرد در لایه های روسازی راه می باشد.  در این مطالعه خاک رسی مورد استفاده با خاک شنی با درصدهای (25، 50 و 75)  مخلوط گردیده است. تاثیر ژئوتکستایل در دو حالت مطالعه گردید:

در حالت اول لایه ای ( یک لایه، دولایه و سه لایه در نمونه جایگذاری شده است) و در حالت دوم، ژئوتکستایل به صورت قطعاتی با ابعاد  1×1 و 5×5 سانتیمتر مربع بصورت راندم با با درصد های وزنی 1، 2 و 3 درصد با مصالح مخلوط گردیده و رفتار مصالح مورد ارزیابی قرار گرفته است. جهت انجام تحقیق از آزمون­ آزمایشگاهی نسبت باربری کالیفرنیا(CBR) هر دو حالت خشک و اشباع براساس استاندارد ASTM  بهره گرفته شده و  میزان درصد تورم در خاک های ریزدانه اشباع اندازه ­گیری شده است. نتایج حاصل از تحقیق نشان میدهد که میزان بهینه ژئوتکستایل مورد نیاز جهت مسلح نمودن مصالح مورد مطالعه بصورت قراردادن 1 لایه در قسمت میانی و یا افزودن 1% وزنی ژئوتکستایل به ابعاد1×1  سانتیمتر مربع میباشد که این میزان در شرایطی که خاک اشباع باشد به طور قابل ملاحظه ای از میزان تورم می کاهد و از آن جلوگیری می نماید.هدف اصلی از تحقیق حاضر، بررسی آزمایشگاهی تاثیر نحوه کاربرد ژئوتکستایل در میزان توانایی باربری خاکهای مخلوط رسی و شنی منطقه­ی باراندوز جهت کاربرد در لایه­های روسازی راه می­باشد.  دراین مطالعه خاک رسی مورد استفاده با خاک شنی با درصدهای (25، 50 و 75)  مخلوط گردیده است. تاثیر ژئوتکستایل در دو حالت مطالعه گردید: درحالت اول بصورت لایه­ای (یک لایه، دولایه و سه لایه در نمونه جایگذاری شده است) و درحالت دوم، ژئوتکستایل به صورت قطعاتی با ابعاد  1×1 و 5×5 سانتیمتر مربع بصورت راندم با درصد های وزنی 1، 2 و 3 درصد با مصالح مخلوط گردیده و رفتار مصالح مورد ارزیابی قرار گرفته است. جهت انجام تحقیق از آزمون­ آزمایشگاهی نسبت باربری کالیفرنیا(CBR) هر دو حالت خشک و اشباع براساس استاندارد ASTM D83  بهره گرفته شده است. بگونه­ای که طبق استاندارد سرعت بارگذاری mm/min  27/1 انتخاب شده و عدد CBR برای نفوذ پیستون به میزان 5/2 و 5 سانتیمتر برآورد گردیده است. درحالت اشباع میزان درصد تورم در نمونه­ ها اندازه ­گیری شده است. نتایج حاصله نشان می­دهد که میزان بهینه ژئوتکستایل مورد نیاز جهت مسلح نمودن مصالح مورد مطالعه بصورت قراردادن 1 لایه در قسمت میانی و یا افزودن 1% وزنی ژئوتکستایل به ابعاد1×1  سانتیمتر مربع می ­باشد که این میزان در شرایطی که خاک اشباع باشد به طور قابل ملاحظه ­ای از میزان تورم می­ کاهد و از آن جلوگیری می­ نماید.

سمانه قاسم وش اخیر، روزیه دبیری

کاربرد ژئوتکستایل به عنوان عایق

محصولات ژئو سنتتیک

استفاده از لایه های تقویت کننده جهت کاهش اثر زلزله در محل های دفن زباله

ژئوتکستایل ,میزان ,خاک ,مورد ,مخلوط ,لایه ,ژئوتکستایل در ,شده است ,مصالح مورد ,لایه در ,سانتیمتر مربع ,باربری خاکهای مخلوط ,توانایی باربری خاکهای ,میزان بهینه ژئوتکستایل ,اشباع براساس استاندارد

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

.......my love......... درد سرهای نی نی